Edizione Esplosiva er en bombe på 18% alc!

Conte Valli Edizione Esplosiva 18% er en smagseksplosion, der sætter helt nye standarder for hvor fyldig, smagsfuld og intens rødvin man kan få til denne pris!

Senthøstet, håndplukket og tørret druer samt unikt håndværk i vinkælderen

Denne unikke højoktan rødvin er produceret af 100% Bonarda. Druerne kommer fra Emilia-Romagna regionen, der ligger indeklemt mellem de mere kendte naboer Toscana og Veneto. Alle druerne er håndplukket fra producentens absolut bedste marker, hvor de har fået lov til at hænge til de er indtørret på stokkene. Det betyder at en stor del af væsken fra druerne er forsvundet, og at den resterende saft er ekstra koncentreret. En dyr metode, som man delvist kender fra Amarone produktion. Efter gæringen har vinen lagret 6-18 måneder i nye egetræsfade, for at tilføje hints af lækre fadnoter og runde vinen af.

En kæmpe smagseksplosion af fyldig, koncentreret og blød frugt

Farven er mørke lilla. De intense aromaer fornemmes allerede når vinen hældes op. Op af glasset strømmer aromaer af sorte kirsebær og blommer, og når man stikker næsen i glasset, finder man også noter af chokolade, peber, lidt vanilje og figen. En smagsoplevelse af dimissioner, der rammer intenst så snart man smager på vinen. En vin som bare har det ene lag efter det andet af svulstig frugt og med spændende nuancer. Modne tanniner samt en tilpasset syre sikre en yderst lang og meget blød vinoplevelse.

Det lyder som en vild sag og det er det også hvad angår smag og intensitet, men samtidig ikke mere end at balancen og strukturen kunne bevares.

Match den til slagterens bedste oksekød, modne oste eller drik uden mad

Denne vin bør serveres v/ 17-19 grader. Drik den til en stor beskidt rib-eye steak, modne oste eller blot som hyggevin. Husk at giv vinen luft et par times tid inden servering.

Vinoplevelse af de helt store

Hvis man er til bombastiske, koncentreret og bløde vine. Skynd dig at få del i denne unikke og kraftfulde smagsoplevelse. Og husk så at spænd sikkerhedshjelmen inden proppen trækkes op, for du får umådeligt svært ved at lade flasken stå inden den er helt tom….!

Kr. 160,- pr. flaske

 

DRUE                  Bonarda

TYPE                   Rødvin

LAND                  Italien

PRODUCENT     Conti Valli

STØRRELSE      75 cl

ALKOHOL PROCENT   18%

REGION              Emilia Romagna

LAGRING            6 måneders fadlagring

DRIKKES BEDST   2020-2026

Kontakt os

Firmainfo


Hjemmesiden er under udvikling

Åbningstider


  • Du kan altid ringe til os inden for åbningstiderne:
  • Mandag-Fredag: 10.00 - 17.00
  • Lørdag: 09.00 - 12.00
  • Søndag: Lukket

Om os


Sydfyns Specialfoder er forhandler af kvalitets foder til både fjerkræ, heste, hunde og katte mm.

Udover dette har vi både en oste afdeling, vin afdeling, ting til haven og meget mere.

Detail:

Engros: