Crystal Bay Sauvignon Blanc fra New Zealand | Fra 55,- pr. flaske

Crystal Bay Sauvignon Blanc 12,5%


Frisk og sprød

Crystal Bay er funklende klar i glasset med grønt skær. En herlig frisk duft med typiske noter af hyldeblomst og friske grønne druer. Smagen er fyldt med frugt. En fremragende ledsager til sommersalater, fiskeretter, eller til et glas på terrassen. Serveringstemperatur: 8-10°C.

Fremstilling

Vinen fremstillet på druesorten Sauvignon Blanc, der modner langsomt i det relativt kølige klima. Druerne plukkes i de kølige aftentimer, afstilkes og bringes hurtigt til presning. Mosten tilsættes rendyrkede gærstammer, som fremhæver druernes frugt. Gæringen finder sted på rustfrie ståltanke ved en lav, kontrolleret temperatur, der bevarer druens forfriskende frugt og duft i den færdige vin.

Sauvignon Blanc-druerne kommer fra den centrale del af regionen Wairau Valley i det new zea- landske vindistrikt Marlborough. Marlborough er det største af New Zealands vindistrikter, hvor druesorten Sauvignon Blanc er den mest dyrkede. Marlborough ligger omkring byen Blenheim på Syd Øen’s nordøstlige spids i den brede, flade dal, der gennemstrømmes af floderne Wairau og Awatere på deres vej mod Stillehavet. Dalen er beskyttet mod den fremherskende, våde vestenvind af den 550 km lange bjergkæde Southern Alps, som på sit højeste punkt, Mount Aspiring, hæver sig 3027 meter overhavets overflade. Nord øen ligger som et læ-givende værn mod de kraftige efterårsstorme fra Stillehavet.

Kr. 65,00 pr. flaske (ved køb af 6 flasker kr. 55,00 pr. flaske)

 

Kontakt os

Firmainfo


Åbningstider


  • Du kan altid ringe til os inden for åbningstiderne:
  • Mandag-Fredag: 10.00 - 17.00
  • Lørdag: 09.00 - 12.00
  • Søndag: Lukket

Om os


Sydfyns Specialfoder er forhandler af kvalitets foder til både fjerkræ, heste, hunde og katte mm.

Udover dette har vi både en oste afdeling, vin afdeling, ting til haven og meget mere.

Detail:

Engros: