Kattefoder


Hos Sydfyns Specialfoder har vi et bredt udvalg af kattefoder. Der er stor forskel på hvad foderet til din kat skal indehold, alt efter om det er en killing, voksen kat, senior kat eller hvis din kat er blevet neutraliseret. Vi har foder til enhver kat, så kig forbi og få det helt rette kattefoder til din kat.

Kvalitets kattefoder med en god smag

Alt vores kattefoder er produceret med fokus på, at fodret har den helt rette ernæringssammensætning og med en lækker smag. I vores sortiment af kattefoder findes der mange smagsvarianter, så du med sikkerhed kan finde det kattefoder, som din kat elsker og har brug for. 

Lara kattefoder

Vi forhandler 8 forskellige typer af Lara kattefoder i vores butik. Blandt de 8 typer finder du Lara Junior Kitten som har en perfekt balance af næringsstoffer, så din killing får præcis hvad den har brug for at kunne vokse sig stor og stærk. Lara Sensitiv er en let fordøjelig foder, som henvender sig til katte med en dårlig fordøjelse. Der findes rigtig mange indekatte, og til din indekat er Lara Indoor det ideelle valg. I Lara Indoor er energiindholdet tilpasse til den mængde energi en indekat har brug for.

Kig forbi vores butik og find det perfekte foder til din kat.

Kontakt os

Firmainfo


Hjemmesiden er under udvikling

Åbningstider


  • Du kan altid ringe til os inden for åbningstiderne:
  • Mandag-Fredag: 10.00 - 17.00
  • Lørdag: 09.00 - 12.00
  • Søndag: Lukket

Om os


Sydfyns Specialfoder er forhandler af kvalitets foder til både heste, hunde katte mm.

Udover dette har vi både en oste afdeling, vin afdeling, ting til haven og meget mere.