Tignale 4 Uve Rosso 14,5%
Duften, smagen og stemningen samlet i en rigtig lækker vin med masser af kraft og fylde. Veneto regionen som ligger ved Gardasøen nær Verona, har gennem de seneste år leveret nogle af Italiens mest ombejlede rødvine. Her er et stabilt klima med mange solskinstimer i druernes modningsperiode, hvilket er med til at sikre meget modne druer, og dermed vine med stor kompleksitet og høj alkoholindhold.
Tignale 4 Uve Rosse er fremstillet på druerne Merlot, Negraamaro, Primitivo og Malvasia, der er høstet i hjertet af Venetoregionen. Denne berømte region har en lang tradition indenfor vinproduktion, og er særligt kendt for vine fremstillet på tørrede druer.
Tignale 4 Uve Rosse bærer også betegnelsen Appassimento hvilket betyder, at en del af vinen er lavet på druer, der efter høsten har ligget i temperaturkontrollerede rum for delvis at tørre ud, dette sker over en periode på flere måneder. Denne metode er også kendt fra de højst værdsatte vine Amarone og Ripasso. Druerne udtørrer til der er opnået en optimal balance mellem væske og sukkerindhold. I denne proces mister druerne omkring en tredjedel af deres naturlige væskeindhold, der gør at druerne får en intens koncentration af smag, karakter og fylde.
Tignale 4 Uve Rosse er en lækker fyldig vin. Farven er dyb rød med elegante violette reflekser. Dufter er intens med bær og et strejf af chokolade, med en behagelig vedholdende let krydret eftersmag.
Tignale 4 Uve Rosse er en perfekt vin til det klassiske Italienske køkken, men er også meget velegnet til en god Dansk bøf eller et udvalg af oste.
Serveringstemperatur: mellem 16-18 grader
Kr. 70,00 pr. flaske (kr. 350,00 ved køb af 6 flasker)