Amarone Vivaldi Premium Della Valpolicella Classico 2017 | Sydfyns Specialfoder ApS

Amarone Vivaldi Premium Della Valpolicella Classico 2017

Amarone Classico fra Premium serien.

Vivaldi laver en god Amarone til en skarp pris - og så laver de denne Premium serie af ekstra lækre Valpolicella vine. Denne Premium Amarone er lavet på de klassiske druer som er Corvina, Corvione og Rondinella, druerne kommer fra hjertet af Valpolicella Classico fra marker som ligger i højden mellem 150 og 400 meter over havoverfladen og vender mod sydvest og sydøst. Alle druerne til denne vin bliver høstet i hånden fra september til oktober, når druerne er sorteret kommer de ind for at tørre i hele 120 dage. Herefter gennemgår druerne en forsigtig presning og macerationen foregår over 12 dage. Derefter er den gæret ved 12-23 grader og til sidst en eftermaceration med skindet for at give den i alt 30 dage med skindet fra druerne. Denne Amarone holder 15,5% alkohol.

Stor smagskoncentration og høj kompleksitet.

I glasset ser man en meget mørk rubinrød farve. I duften fornemmer man hurtigt at det her er høj klasse, som kommer til udtryk i den intense aroma af modne kirsebær, , blommer, hindbær, svesker, chokolade, vanilje og cedertræ. Smagen er stor, kraftig og intens, og man fornemmer tydeligt de spændende nuacer af tørret frugter og krydret noter. Der er flot dybde, kompleksitet og struktur bag den koncentreret vinoplevelse, som følger vinen hele vejen ud i den meget lange eftersmag. En stor vinoplevelse, som både har koncentrationen og balancen.

Server vinen ved 18-19 grader og giv gerne vinen luft i 1-2 timer inden servering, eller giv den 5 år mere i kælderen. Prøv den f.eks. til oksekød, modne oste eller som den helt perfekte partner til juleanden. Vinen kan også bruges til hygge uden mad.

Kr. 225,-  pr. flaske

 

DRUE             Corvina

                       Corvinone

                       Rondinella

TYPE             Rødvin

VINTYPE        Amarone

ÅRGANG        2017

LAND             Italien

PRODUCENT  Vivaldi

STØRRELSE  75 cl

ALKOHOL PROCENT   15,5%

REGION         Veneto

LAGRING       30 mdr fadlagring

DRIKKES BEDST   2022-2028

Firmainfo


Åbningstider


  • Du kan altid ringe til os inden for åbningstiderne:
  • Mandag-Fredag: 10.00 - 17.00
  • Lørdag: 09.00 - 12.00
  • Søndag: Lukket

Om os


Sydfyns Specialfoder er forhandler af kvalitets foder til både fjerkræ, heste, hunde og katte mm.

Udover dette har vi både en oste afdeling, vin afdeling, ting til haven og meget mere.

Detail:

Engros: