Klassen Port LBV | Sydfyns Specialfoder ApS

Rund og harmonisk

Kr. 135,00

 

LBV 2014 har en dyb rød farve og en sødmefuld frugtaroma. Vinen har noter af brombær og kakao. I ganen fornemmes vinen rund og harmonisk med et dejligt strejf af balsamico og en elegant lang afslutning.

Serveringstemperatur: 14-16°C.

Fremstilling

Winemaker Ana Urbano står bag denne Klassen Port LBV 2014, som er lavet på druerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca, som er høstet i Douro Valley i Portugal.

Efter afstilkning finder gæringen sted ved kontrollerede temperaturer (24°- 28°C) indtil mosten har nået den ønskede sødme.For at stoppe gæringen tilsættes Brandy. Efter en periode med modning i egetræsfade i vinkælderen i Vila Nova de Gaia aftappes vinen mellem det fjerde og sjette år.

Om ProducentenKlassen bygger på en lang familietradition, der kan dateres næste 100 år tilbage til 1926. Klassen har ejendomme i Douro og Port, Dão og Bairrada. Familien har årelang erfaring med fremstilling af portvin og producerer topkvalitets vine.Klassen anser sig selv – ligesom deres vinstokke – som en del af naturen. Forbindelsen med naturen bringer både glæde og tilfredsstillelse. Klassen søger at forstærke de menneskelige værdier og forbindelser og de værdsætter winemakernes og markarbejdernes arbejde i marken.Ejendommen og markerne, hvoraf de første blev anlagt i 1845 af Baronen af Seixo, ligger mellem floden og bjergene.

 

Firmainfo


Åbningstider


  • Du kan altid ringe til os inden for åbningstiderne:
  • Mandag-Fredag: 10.00 - 17.00
  • Lørdag: 09.00 - 12.00
  • Søndag: Lukket

Om os


Sydfyns Specialfoder er forhandler af kvalitets foder til både fjerkræ, heste, hunde og katte mm.

Udover dette har vi både en oste afdeling, vin afdeling, ting til haven og meget mere.

Detail:

Engros: